THEE BESTELLEN

Vanaf 7 januari bezorgen wij 1x per week op donderdag of vrijdag.

Sinds de uitbraak van het coronavirus bieden wij ook de mogelijkheid om onze theeën via internet te bestellen. Hiervoor kun je het contactformulier gebruiken. Als je daar de gewenste theesoort(-en), het aantal zakjes plus adresgegevens en 06-nummer opgeeft, wordt je bestelling als (brievenbus-)pakket thuis geleverd. In Leiden, Noord-Hofland (Voorschoten) en Poelgeest (Oegstgeest) bezorgen we – standaard op donderdag of vrijdag – gratis zolang de winkel vanwege het coronavirus gesloten is. De reguliere bezorgkosten á € 3,00 vervallen dus tijdelijk. Voor bezorgingen in de rest van Nederland en de EU hanteren we de tarieven van PostNL. Betalen kan via een Tikkie.

Een overzicht van alle theesoorten en prijzen vind je hier. En voor een korte beschrijving / ingrediëntenlijst per thee kun je hier terecht.

 

Thee met eigen tekst bestellen? Dat kan!

Klik hier voor meer informatie.

THEEBLIKJES BESTELLEN

Bewaar je thee in deze mooie Japanse theeblikjes. Verkrijgbaar in drie maten en in de tinten rood, roze, groen en blauw. Elk theeblikje is uniek, dus je kan bij het bestellen aangeven welke tint je wil en welk formaat. Het blikje dat je ontvangt blijft dus een verrassing! En handig, je kan (wanneer het weer mag) je blikje laten bijvullen in onze winkel. Bestellen kan via het contactformulier, de bezorgkosten zijn hetzelfde als bij onze thee.

Prijzen:
Theeblik klein €10,00
Theeblik middel €12,50
Theeblik groot €15,00

Moers, too small to fall

contact