Thee & Foodpairing

In Azië doen ze het al veel langer: thee combineren met hartige en zoete gerechten. Je kunt bijvoorbeeld heel goed een groene thee drinken bij visgerechten. Of wat dacht je van zwarte thee bij pizza of bij een vleesgerecht. Of witte thee tussen twee gangen om je smaakpalet te verfrissen. 

Ben jij ook benieuwd naar thee en foodpairing en wil je hiermee zelf aan de slag?

Samen met theesommelier Debbie van Haastrecht van Hanami Thee ga je in een groep van maximaal acht personen drie gerechten proeven met drie bijpassende theeën: een voorgerecht, een hoofdgerecht en een (zoet of hartig) dessert. We doen dit in de stijl van de seizoenen: herfst, winter, lente en zomer. Dus met ingrediënten uit dat seizoen, diervriendelijk, duurzaam en zo mogelijk lokaal geproduceerd. Tijdens het proeven vertellen we je welke theesoorten er zijn, de herkomst en smaak van de theeën én krijg je een aantal voorbeelden van combinaties die je ook thuis kunt uitproberen. 

De workshop duurt 2 uur. 

 

Inschrijving

In onze agenda zie je wanneer de komende workshop Tea & Foodpairing plaatsvindt.
Deelname kost € 35,- euro per persoon. Je kunt je inschrijven via het contactformulier

TIP: Bij inschrijving voor alle 4 seizoenen betaal je geen € 140,- maar € 130,-