Thee & Chocolade 

Een lekker stel. Wie wordt er nu niet blij van een goede kop thee met een stukje chocolade? Ongetwijfeld heb jij jouw eigen klassieke combinatie of vind je dat iedere chocolade bij iedere theesoort past.  Deze workshop gaat daar verandering in brengen.

Samen met onze gecertificeerde theesommelier ga je in een groepje vriend(inn)en, collega’s of familieleden heerlijke pure biologische theeën proeven bij verschillende chocoladesoorten. Je ontdekt welke smaken en aroma’s er in thee én in chocolade zitten en hoe je mooie combinaties kunt maken. Tijdens de workshop krijg je ook meer te horen over de achtergronden van de theeën – én chocolades – en waar ze vandaan komen. En je gaat natuurlijk lekker veel proeven.  

De workshop duurt 2 uur.

 

Inschrijving (Let op: tijdelijk niet beschikbaar)

Deze workshop is in overleg op zaterdagen te boeken voor groepen van minimaal 4 en maximaal 7 personen. De prijs voor 4 personen is €190,- ; voor 5 personen €207,50 ; 6 personen betalen €225,- ; en voor 7 personen is de prijs €262,50. Voor meer informatie kun je tijdens de openingstijden van de winkel (woensdag tot en met zaterdag 11.00 – 17.00 uur) telefonisch contact met ons opnemen op telnr. 071-8871207.

let’s talk tea

contact