Inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden

Introductie
Deze voorwaarden gelden voor boekingen van al onze workshops en ceremonies.

 

Inschrijvingsvoorwaarden

Na ontvangst van je inschrijfformulier sturen we binnen enkele werkdagen een bevestigingsmail van je inschrijving plus bijbehorende factuur (betaaltermijn 5 dagen; daarna vervalt de inschrijving). Als we de betaling van je factuur hebben ontvangen is je boeking definitief.

NB Bij hoge uitzondering kan het gebeuren dat een datum die op de site nog “open” staat toch al volgeboekt is. In dat geval nemen we uiteraard zo snel mogelijk contact met je op en stellen waar mogelijk een alternatieve datum voor.

 

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren van een workshop betekent voor ons extra werk en kosten. Voor de organisatie van workshops moeten we onder andere personeel inplannen, locatie reserveren en andere voorbereidingen treffen. Daarbij is het de vraag of een ander persoon de vrijgekomen plek door een afzegging zal kunnen innemen. Aan het annuleren van een workshop zijn daarom kosten verbonden.

Kosten voor het annuleren van een workshop

• Tot 28 dagen (4 weken) voor aanvang van de workshop: €10,00 administratiekosten. Het resterende bedrag wordt gerestitueerd.
• Tot 14 dagen (2 weken) voor aanvang van de workshop: 30 % van het inschrijfbedrag. Het resterende bedrag (70 %) wordt gerestitueerd.
• Tot 7 dagen (1 week) voor aanvang van de workshop: 60 % van het inschrijfbedrag. Het resterende bedrag (40 %) wordt gerestitueerd.
• Binnen 7 dagen voor aanvang van de workshop of “no show”: 100 %van het inschrijfbedrag. Geen restitutie.

NB
Dezelfde termijnen en kosten gelden ook voor het verplaatsen van een workshop naar een andere datum.

Vervanging
Je kunt bij verhindering jouw boeking natuurlijk ook aan een andere deelnemer overdragen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

 

Annulering door Moers, Thee & Meer

Na je betaling is het doorgaan van een workshop of ceremonie gegarandeerd, (ernstige) onvoorziene omstandigheden als ziekte van de theemeester of andere vormen van force majeure daargelaten. In dat geval restitueren wij het volledige deelnamebedrag, of we zoeken in overleg met deelnemer(s) een nieuwe datum.

 

Annuleren?

Indien je wil annuleren stuur dan je bericht via ons contactformulier