THEE BESTELLEN

Wij bezorgen 1x per week op donderdag of vrijdag.

Je kunt onze theeën, waaronder Matcha, ook via internet bestellen. Hiervoor kun je het contactformulier gebruiken. Als je daar de gewenste theesoort(-en), het aantal zakjes plus adresgegevens en 06-nummer opgeeft, wordt je bestelling als (brievenbus-)pakket thuis geleverd. In Leiden, Noord-Hofland (Voorschoten) en Poelgeest (Oegstgeest) bezorgen we standaard op donderdag of vrijdag. Het tarief per bestelling bedraagt hier €3,00. Voor bezorgingen in de rest van Nederland en de EU hanteren we de tarieven van PostNL. Betalen kan via een Tikkie.

Een overzicht van alle theesoorten en prijzen vind je hier. En voor een korte beschrijving / ingrediëntenlijst per thee kun je hier terecht.

 

Thee met eigen tekst bestellen? Dat kan!

Klik hier voor meer informatie.

Cadeautje

Iemand jarig, een jubileum of andere (feestelijke) gelegenheid? Verras diegene met dit leuke én unieke brievenbuscadeautje! Wat zit er in? Twee zakjes thee, handgemaakte nougat en heerlijke snoepjes.

Maak de theezakjes uniek en persoonlijk door je eigen tekst op het vooretiket te laten printen (max. 24 karakters). Een origineler cadeautje ga je niet vinden!

Cadeaubon
Kan je geen keuze maken? Ook geen probleem. Daarvoor hebben wij cadeaubonnen in diverse bedragen. Dan kan de ontvanger zelf de thee uitkiezen die hij/zij het lekkerst vindt, of deelnemen aan een van onze workshops.

Meer weten of een cadeau bestellen? Klik hier

THEEBLIKJES

Bewaar je thee in deze mooie Japanse theeblikjes. Verkrijgbaar in drie maten en in de tinten rood, roze, groen en blauw. Elk theeblikje is uniek, dus je kan bij het bestellen aangeven welke tint je wil en welk formaat. Het blikje dat je ontvangt blijft dus een verrassing! En handig, je kan je blikje laten bijvullen in onze winkel. Bestellen kan via het contactformulier, de bezorgkosten zijn hetzelfde als bij onze thee.

Prijzen:
Theeblik klein €12,00
Theeblik middel €15,00
Theeblik groot €18,00

HANDGEMAAKTE MOKKEN

Drink je favoriete thee uit een van deze handgemaakte keramieken mokken. Verkrijgbaar in verschillende maten en tinten, onder andere in het groen, blauw, wit, roze en oranje. Wil je een andere tint of benieuwd naar de prijzen? Neem dan contact met ons op. Bestellen kan via het contactformulier, de bezorgkosten zijn hetzelfde als bij onze thee.

Mocht je toch twijfelen over welke maat? Breng dan een bezoekje aan onze winkel!

Let’s talk tea

contact