Brievenbus cadeautje

Prijs: €29,50 (inclusief verzending)

Iemand jarig, een jubileum of andere (feestelijke) gelegenheid? Verras diegene met dit leuke én unieke brievenbuscadeautje! Én maak de theezakjes uniek en persoonlijk door je eigen tekst op het vooretiket te laten printen (max. 24 karakters). Een origineler cadeautje ga je niet vinden! Wat zit er in? Twee zakjes thee, handgemaakte nougat en heerlijke snoepjes.

Wij verzenden alleen binnen Nederland en de verzendkosten bedragen €4,10 per pakket. Na je bestelling sturen we je een betaalverzoek. Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen, versturen wij het pakket binnen 3 werkdagen.

Heb je vragen of wil je een groot aantal bestellen? Stuur dan een mail naar info@moers-thee-en-meer.nl of klik hier.

 

Cadeaubon

Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een vriend(in), familielid of collega die graag van thee geniet, dan is onze cadeaubon natuurlijk een mooie optie. Met een cadeaubon kan de ontvanger zelf de thee uitkiezen die hij/zij het lekkerst vindt, of deelnemen aan een van onze workshops

We hebben cadeaubonnen in de volgende bedragen: €5, €10, €25 en €37,50 (speciaal voor onze workshops). De verzendkosten in Nederland bedragen €2,50 per bestelling.

Let’s talk tea

contact