Chinese Theeceremonie

Heb je soms ook het gevoel dat de wereld op z’n kop staat? Dan heb je tijdens deze workshop alle gelegenheid om de wereld weer recht te zetten.

Paul van der Toolen van The Tea Connection schenkt jouw gezelschap, volgens de Gungfu Cha methode de thee Tie Guan Yin. Deze biologische oolong uit onze collectie is genoemd naar de Chinese godin van de compassie. De Gungfu Cha is een eeuwen oude manier van thee schenken waarbij het draait om het samen “zijn”,  harmonie en verbinding. Tijdens de workshop vertelt Paul je meer over water, de moeder van thee, de Chinese theecultuur en hoe je de wereld met thee weer recht kunt zetten.

In het tweede gedeelte van de workshop ga je zelf thee schenken en krijg je alle ruimte om jouw vaardigheden als theeschenker te oefenen.

De workshop duurt 2 uur

 

Inschrijving

In onze agenda  zie je wanneer de komende workshop plaatsvindt. Deelname kost € 37,50 per persoon. Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier. 

Deze workshop is ook op zaterdagen te boeken voor groepen van 4 tot 10 personen. In overleg ook op andere dagen en op locatie. De prijs voor 4 personen is €190,- voor 5 personen €207,50 en vanaf 6 tot 10 personen kost deelname €37,50- p.p. Voor meer informatie kun je tijdens de openingstijden van de winkel (woensdag tot en met zaterdag 11.00 – 17.00 uur) telefonisch contact met ons opnemen op telnr. 071-8871207.

 

let’s talk tea

contact