Japanse Theeceremonie

Deze workshop Japanse Theeceremonie wordt verzorgd door Naoko Oba. Naoko heeft een jarenlange ervaring als theemeester en is al ruim drie jaar onze vaste gastvrouw. De aankleding van de ruimte waarin de ceremonie plaatsvindt is Japans van sfeer en Naoko is traditioneel gekleed. De theeceremonie omvat een korte kennismaking met de Japanse (thee-)cultuur. Vervolgens worden enkele typische Japanse theeën bereid en geproefd, waarna wordt overgegaan naar het traditioneel bereiden en drinken van ceremoniële Matcha. De hele ceremonie is lichtvoetig van karakter en interactief; deelnemers zitten niet op hun knieën op de grond – dat vinden veel Westerlingen veel te inspannend – maar op stoelen aan een lange tafel. Er is ruimte voor het stellen van vragen, onderling contact en het zelf bereiden van de ceremoniële Matcha.

“Let’s feel the peacefullness and enjoy Japanese tradition.”

De ceremonie duurt 2 uur.

 

Inschrijving

In onze agenda  zie je wanneer de komende Japanse theeceremonie plaatsvindt. Deelname kost € 37,50 per persoon. Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier. 

De Japanse theeceremonie is in overleg ook op vrijdagen en zondagen te boeken voor groepen van minimaal 4 en maximaal 12 personen. De prijs voor 4 personen is €190,- ; voor 5 personen €207,50 ; vanaf 6 personen bedraagt de prijs p.p. €37,50. Voor groepen van 9 tot 12 personen komt bovenop deze prijs per deelnemer een eenmalig bedrag van €70,- voor de huur van de locatie. Tevens is het mogelijk (bij beschikbaarheid van de theemeester) om de ceremonie op een eigen locatie te laten plaatsvinden. Voor meer informatie kun je tijdens de openingstijden van de winkel (woensdag tot en met zaterdag 11.00 – 17.00 uur) telefonisch contact met ons opnemen op telnr. 071-8871207.

 

let’s talk tea

contact