Theeproeverij

Natuurlijk kun je op elk moment van de dag onze Blue Earl Grey of Rooibos drinken. Hier is natuurlijk helemaal niks mis mee, vinden wij zelf ook lekker. Maar …vind je het leuk om eens wat pure theesoorten te leren kennen en bezig te zijn met wat je nu proeft? Kom dan naar een theeproeverij bij Moers, Thee & Meer.

Let’s talk tea, and drink it!

Onder begeleiding van onze gecertificeerde theesommelier ga je op een thee-ontdekkingsreis. Je leert hoe je goede, smaakvolle theeën lekker kan zetten. Verder hoor en ervaar je wat de verschillen zijn tussen de diverse theesoorten. Ook krijg je bij een aantal theeën een klein hapje om de smaakpapillen nog beter te prikkelen.

De workshop duurt 2 uur.

 

Inschrijving

In onze agenda zie je wanneer de komende theeproeverij plaatsvindt.
Deelname kost € 37,50 euro per persoon. Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier. 

De Theeproeverij is in overleg ook op zaterdagen te boeken voor groepen van minimaal 4 en maximaal 7 personen personen. De prijs voor 4 personen is €190,- ; voor 5 personen €207,50 ; 6 personen betalen €225,- ; en voor 7 personen is de prijs €262,50. Voor meer informatie kun je tijdens de openingstijden van de winkel (woensdag tot en met zaterdag 11.00 – 17.00 uur) telefonisch contact met ons opnemen op telnr. 071-8871207.

let’s talk tea

contact